Nis

Yaşadığımız deprem felaketiyle ilgili JST J-Rapid ve TÜBITAK işbirliğiyle gerçekleşen araştırma sonuçları öğrencilerimizle paylaşıldı.

Şbt

Kuruculuğunu okulumuzun üstlendiği 6. ve 7. sınıf öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz Türkiye,Ürdün, Azerbaycan, Slovakya , Romanya olmak üzere 5 farklı ülkeden 9 farklı okul ile toplam 14 ortakla "I GROW UP HEALTHY, I DREAM AND DESIGN" eTwinning projemiz tüm hızıyla devam ediyor.

10 Kasım’da ‘’ 85 YILDIR İZİNDEYİZ ‘’ Ulusal eTwinning Projesine Katıldık

Ülkemizin 85 farklı okulundan,85 gönüllü öğretmen ve 170 öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen '85 YILDIR İZİNDEYİZ adlı e Twinning projesine, öğretmenimiz Yeliz Çellik rehberliğinde okulumuz da katılım sağladı. Mustafa Kemal Atatürk' ün 85. ölüm yıldönümünde onu anmak ve onun izinde olduğumuzu vurgulamak için çeşitli çalışmalar yapıldı. Bu etkinlikler çerçevesinde projede yer alan öğrenciler ile Atatürk'ün fotoğrafı çekildi ve sonrasında tüm fotoğraflar biraraya getirildi. Atatürk'ün hayatı konulu, 85 öğrencinin yer aldığı ortak bir video çalışması yapıldı

Okulumuz, bir “Atatürk’e Vefa Valizi” okuludur.

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesine olan minnetimizi göstermek üzere, Türk Milli Eğitim kanun, yasa, yönetmelik ve eğitim programlarında yer alan Atatürk ile ilgili etkinliklerle 3-17 yaş arası öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla uyguladığımız bu projede; öğrencilerimiz ile birlikte ortaya çıkarttığımız eserlerde “Atatürk ve Atatürk sevgisi” konusunu ön plana çıkararak; 3-17 yaş arası öğrencilerin Atatürk İlke ve İnkılapları ile milli ve manevi değerlerine bağlı, öğrencilerin gelişim düzeylerine uygun ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlayan sosyal, kültürel ve sanatsal becerilerle donatılmasını sağlamaktayız.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ulusal bir proje olan "Atatürk'e Vefa Valizi"nin 2023 yılı proje dönemine 81 ilden ortaokullar içerisinde Hatay ilimizi temsilen seçilmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.

"Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak. "

Ara

Estonya'da gerçekleştirilen Dünya Robotik Yarışması "Robo League" dalında 5. sınıf öğrencimiz İnayet Çiçek katıldığı takımla Dünya Birincisi olmuştur, öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuz "STEM Okul Etiketi"ni almaya hak kazanarak, STEM okulları arasında yerini almıştır.
Müdür yardımcıımz Şebnem Göktaş'a STEM Okulu olmamızdaki katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Hedefimiz yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, güzel sanatları seven, yaşamın içindeki güzellikleri güzel sanatlarda bulan, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR. Okulumuz bu hedef doğrultusunda öğrencilerimizle yaşamın artık ayrılmaz bir parçası olan interneti daha güvenli bir şekilde kullanmak adına yaptığımız çalışmaların sonucunda e-Safety Label Bronz Etiketi ile ödüllendirilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Haz

Özverili bir öğrenci ve öğretmen çalışması olan Hayırseverlerimiz Şahin Ailesi'nin desteğiyle hayat bulan dergimiz Pırıltı'nın ilk sayısının heyecanını yaşıyoruz.

Dergimizi okumak için buraya tıklayınız.