HATAY / DEFNE - Sevsen-Nevzat Şahin Ortaokulu

E-Safety Bronze Label Etiketi Başarımız

Hedefimiz yaşamayı, hayatı, insanları, doğayı seven ve koruyan, dünyayı izleyen ve dünyaya açılmayı hedefleyen, bilime ve bilimsel çalışmalara açık, ezbere dayanmayan, öğrenme isteği kazanmış, özgür düşünen, kendine güvenen, sorunlarını çözebilen, başkalarının haklarına saygılı, takım çalışmasını benimsemiş, ülkesine ve çağına sorumlu, sağlıklı yaşamayı ve sporu önemseyen ve bunu yaşam biçimi haline getiren, güzel sanatları seven, yaşamın içindeki güzellikleri güzel sanatlarda bulan, ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEKTİR. Okulumuz bu hedef doğrultusunda öğrencilerimizle yaşamın artık ayrılmaz bir parçası olan interneti daha güvenli bir şekilde kullanmak adına yaptığımız çalışmaların sonucunda e-Safety Label Bronz Etiketi ile ödüllendirilmenin haklı gururunu yaşıyoruz.

Yayın: 01.11.2022 - Güncelleme: 01.11.2022 22:14 - Görüntülenme: 211

Etiketler :