Etiket Sonuçları: snsortaokulu

May

OKULUMUZUN Müdür Yardımcısı Şebnem Göktaş ve ingilizce ÖĞRETMENİ Yeliz Sönmez ÖZYURT GELENEKTEN GELECEĞE (FROM TRADITION TO THE FUTURE) ADLI E TWİNNİNG PROJESİNİ  YÜRÜTMEKTEDİR. PROJE NİSAN AYINDA BAŞLAYIP MAYIS AYINDA SONLANACAKTIR. PROJENİN AMACI  GÜNÜMÜZ İNSANLARINA GEÇMİŞİ ANLATMAK,YORUMLATMAK VE ANADOLU'NUN TARİH VE KÜLTÜRLERİNE SAHİP ÇIKIP KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINI SAĞLAMAKTIR. PROJEMİZE ÜRDÜN'DEN YABANCI ORTAK DAHİL OLUP ÇEŞİTLİ İLLERDEN ÖĞRETMENLERİMİZ DE KATKI SAĞLAMAKTADIR. PROJEMİZDE WEB 2.0 ARAÇLARI ve Yapay Zeka kullanımı ile GEÇMİŞ VE GELECEK ARASINDA KÖPRÜLER KURULMAKTADIR.

May

OKULUMUZUN Müdür Yardımcısı Şebnem Göktaş ve ingilizce ÖĞRETMENİ Yeliz Sönmez GELENEKTEN GELECEĞE (FROM TRADITION TO THE FUTURE) ADLI E TWİNNİNG PROJESİNİ  YÜRÜTMEKTEDİR. PROJE NİSAN AYINDA BAŞLAYIP MAYIS AYINDA SONLANACAKTIR. PROJENİN AMACI  GÜNÜMÜZ İNSANLARINA GEÇMİŞİ ANLATMAK,YORUMLATMAK VE ANADOLU'NUN TARİH VE KÜLTÜRLERİNE SAHİP ÇIKIP KÜLTÜREL MİRASIN KORUNMASINI SAĞLAMAKTIR. PROJEMİZE ÜRDÜN'DEN YABANCI ORTAK DAHİL OLUP ÇEŞİTLİ İLLERDEN ÖĞRETMENLERİMİZ DE KATKI SAĞLAMAKTADIR. PROJEMİZDE WEB 2.0 ARAÇLARI ve Yapay Zeka kullanımı ile GEÇMİŞ VE GELECEK ARASINDA KÖPRÜLER KURULMAKTADIR.

May

Okulumuzda yürütülen etwinning projelerinde görevli öğretmen ve öğrencilerimiz 9 Mayıs Dünya Etwinning Günü için etkinlikler düzenlediler. Göz dolduran panomuz ve emek dolu her çalışma için öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.
Dünya Etwinning Günü kutlu olsun.

Okulumuz, bir “Atatürk’e Vefa Valizi” okuludur.

Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verilen kurtuluş mücadelesine olan minnetimizi göstermek üzere, Türk Milli Eğitim kanun, yasa, yönetmelik ve eğitim programlarında yer alan Atatürk ile ilgili etkinliklerle 3-17 yaş arası öğrenciler arasında birlik ve beraberliği sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla uyguladığımız bu projede; öğrencilerimiz ile birlikte ortaya çıkarttığımız eserlerde “Atatürk ve Atatürk sevgisi” konusunu ön plana çıkararak; 3-17 yaş arası öğrencilerin Atatürk İlke ve İnkılapları ile milli ve manevi değerlerine bağlı, öğrencilerin gelişim düzeylerine uygun ve güzel sanatlara ilgi duymalarını sağlayan sosyal, kültürel ve sanatsal becerilerle donatılmasını sağlamaktayız.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ulusal bir proje olan "Atatürk'e Vefa Valizi"nin 2023 yılı proje dönemine 81 ilden ortaokullar içerisinde Hatay ilimizi temsilen seçilmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.

"Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak. "

Haz

Özverili bir öğrenci ve öğretmen çalışması olan Hayırseverlerimiz Şahin Ailesi'nin desteğiyle hayat bulan dergimiz Pırıltı'nın ilk sayısının heyecanını yaşıyoruz.

Dergimizi okumak için buraya tıklayınız.